View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000996FS Upgrade Project (Media VPs)Model Relatedpublic2013-12-17 15:29
ReporterblowfishAssigned ToMjnMixael 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
PlatformPCOSWindowsOS Version7
Product Version3.7.x 
Target Version3.7.xFixed in Version 
Summary0000996: Comm Node Subsystem mismatch between table and model
DescriptionThere is a subsystem called "piece4a-outer" in mv_assets-shp.tbm which is not present in the model file. It's probably just a typo, but I can't determine what the correct configuration is.

The model has physical subsystems "piece_outer4a" and "piece_inner4a" and special point "piece_4a"

mv_assets-shp.tbm defines the subsystems "piece4a," "piece_outer4a," and "piece4a_outer" (the last one being the problem).
TagsNo tags attached.

Activities

blowfish

2013-12-17 03:10

developer   ~0001223

This is on SVN Revision 1517. It gives a warning when loading a mission (but not in the lab).

MjnMixael

2013-12-17 08:26

manager   ~0001224

How about update SVN and try again before reporting.

MjnMixael

2013-12-17 09:02

manager   ~0001225

Seems your right.. thought I fixed that.

MjnMixael

2013-12-17 15:29

manager   ~0001228

Fixed in revision 1518.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-12-17 03:08 blowfish New Issue
2013-12-17 03:10 blowfish Note Added: 0001223
2013-12-17 08:26 MjnMixael Note Added: 0001224
2013-12-17 08:26 MjnMixael Status new => closed
2013-12-17 08:26 MjnMixael Assigned To => MjnMixael
2013-12-17 08:26 MjnMixael Resolution open => no change required
2013-12-17 09:02 MjnMixael Note Added: 0001225
2013-12-17 09:02 MjnMixael Status closed => feedback
2013-12-17 09:02 MjnMixael Resolution no change required => reopened
2013-12-17 09:02 MjnMixael Status feedback => acknowledged
2013-12-17 15:29 MjnMixael Note Added: 0001228
2013-12-17 15:29 MjnMixael Status acknowledged => resolved
2013-12-17 15:29 MjnMixael Resolution reopened => fixed